Zaktraining

Als echte vechtsportclub kon het natuurlijk niet anders dan dat Budofit als eerste in Baarn zak- en conditietraining op het rooster zette.

In een dergelijke les doe je al je combinaties op een stootzak zonder daarbij zelf een klap te incasseren. Het grote voordeel is dat je al je stoten en trappen op volle kracht op de stootzak kunt afvuren zonder dat je maatje daar last van heeft. 

Kracht en explosiviteit
Door de gemakkelijke combinaties van stoten en trappen, kan iedereen zich richten op datgene waar zaktraining voor bedoeld is,
namelijk; een die-hard training! De zak zal je uitnodigen om tijdens elke combinatie alles te geven en zodra je het dreigt op te geven van vermoeidheid is daar de trainer die jou net even dat laatste zetje geeft om door te gaan. 

Conditie en vetverbranding
Door de hoge intensiteit van de lessen in combinatie met het toegepaste interval-model, zul je merken dat je conditie met sprongen vooruit gaat. Met een uur zaktraining kan je 800 tot wel 1200 kcal per uur verbranden! Zeg maar gedag tegen je saaie hardlooprondje

Ontspanning en stress
Al tientallen jaren worden zaktrainingen gebruikt om je negatieve energie (stress) een uitweg te geven. Dit gebeurd wereldwijd door vele personal trainers, maar ook therapeuten werken met zaktraining om patiënten te helpen woede en stress op een veilige manier kwijt te raken. 

Bekijk het rooster