Kickboksen

Snel fit worden? 

Dan zijn onze kickbokslessen echt wat voor jou. Zowel voor recreanten als wedstrijdvechters is er plek in onze ruime oefenzaal.
Twee aan twee werk je jezelf in het zweet zonder dat je dat echt doorhebt. De variatie aan technieken en oefeningen houden het leuk voor iedereen om mee te doen.
Binnen een paar trainingen begin je al te merken dat je de oefeningen langer volhoudt en dat je sneller begint te bewegen, wat je vervolgens weer uitdaagt om nog vaker naar de sportschool te komen.

Uiteraard zijn er meerdere redenen om aan kickboksen te doen. 

Zo zijn er ook mensen die zich even lekker willen afreageren zonder een ander daarbij zeer te doen. Daarvoor is deze sport uitstekend geschikt aangezien je na deze les alles van je af kunt slaan en schoppen.

Tevens is het als zelfverdediging een handige vechtkunst om onder de knie te krijgen. Een goede kickbokser heeft niets te vrezen van zijn tegenstander en gaat dat ook uitstralen. Gevolg is dat je daardoor minder snel in de problemen komt op straat. Slachtoffers worden vaak namelijk niet willekeurig gekozen. Wie zelfvertrouwen uitstraalt is (bewezen) minder snel slachtoffer van een misdrijf. 

Bekijk het rooster