Corona Rooster

UPDATE van zaterdag 27 juni

Belangrijke data:
1 juli 2020 - Alle fitnessers gaan weer naar binnen. Check 'Statement Covid-19' voor de details.
6 juli 2020 - (Bijna) alle lessen gaan weer naar binnen. Check het rooster voor de details.
7 juli 2020 - 28 augustus 2020 Zomerstop jeugd.

Wat moet je weten:

Fitness (per 1 juli)
* Er worden blokjes gemaakt van 50 minuten. Je komt bijvoorbeeld om 14:00 en verlaat om 14:50 uur het pand. Of wanneer je het maximum van 2 blokjes achter elkaar hebt gereserveerd kun je 1 uur en 50 minuten achter elkaar blijven. Je verlaat dan om 15:50 uur het pand. Eerder vertrekken mag, later niet. 
* Heb je om 14:00 uur gereserveerd, dan heb je niet eerder dan 14:00 uur toegang tot de sportschool. Kom je toch te vroeg, dan verzoeken we je om buiten even te wachten tot de andere klanten vertrokken zijn.
* Je kunt je alleen opgeven door middel van onze app van virtuagym. Om deze te activeren heb je van ons bij inschrijving een activatiecode gehad via de mail. Kun je deze niet vinden, neem dan even contact op via de mail, dan sturen wij een nieuwe.
- Klik hier voor de Andriod app.
- Klik hier voor de IOS app.

Groepslessen per 6 juli:
* Ook hiervoor geldt dat je verplicht bent te reserveren. 
* De meeste lessen zullen weer binnen worden aangeboden. We zullen zoveel mogelijk proberen om het oude lesrooster weer in gebruik te nemen. 
* Omdat er ook mensen zijn die wellicht nog niet binnen willen sporten, zullen we een aantal lessen voorlopig nog buiten aanbieden. Welke dat zijn kun je op het rooster zien.

Algemeen:
* Wij hanteren de RIVM richtlijnen ten aanzien van hygiëne en gezondheid.
* We mogen enkel mensen toelaten die een plek hebben gereserveerd. Zonder reserveren is er géén toegang mogelijk. 
* Wanneer je je inschrijft voor een les wordt er ook een zogenaamde 'health check' gedaan. Deze vindt plaats bij reservering.
* De kleedkamers, douches en toiletten zijn gewoon in gebruik. 
* Voor elke ruimte geldt een maximum aantal sporters. In de dojo zijn dat er 16 en in de spinning en fitnesszaal zijn dat er 10. De app geeft aan wanneer dat maximum is bereikt. 

 

Volwassenen tot en met zondag 5 juli:

Jeugd tot en met zondag 5 juli: