Tariefwijziging

Wat er gaat gebeuren:
Al meer dan 10 jaar hebben wij het voor elkaar gekregen om de tarieven niet te verhogen. Sterker nog, met ingang van januari 2013 gingen onze tarieven juist flink omlaag. Vanaf die tijd kostte het u slechts €25,- per maand om onbeperkt te komen sporten. 

Helaas zijn wij, mede door de invoering van het hogere BTW tarief, genoodzaakt om met ingang van 1 maart 2019 de tarieven aan te passen om de kwaliteit te kunnen blijven leveren waar wij om bekend staan. (zie tabel 1). 

  6 maanden 12 maanden
1x per week € 28,- € 22,-
Onbeperkt € 32,50 € 26,50

Tabel 1

 

Profiteer nu:
Voor alle leden met een aflopend contract (vóór 1 mei 2019) of een contract wat al maandelijks opzegbaar is, hebben wij de zogenaamde vaste klanten actie. Dat wil zeggen dat wanneer je het abonnement verlengt met 6 of 12 maanden, je korting krijgt
op de contributie met ingang van 1 maart 2019 (zie tabel 2).

 

1x per week (6 maanden)
Actie: Betaal 2 maanden het oude tarief van €25,- per maand.
1x per week (12 maanden)
Actie: Betaal 4 maanden het oude tarief van €20,- per maand.
Onbeperkt (6 maanden)
Actie: Betaal 2 maanden het oude tarief van €30,- per maand.
Onbeperkt (12 maanden)
Actie: Betaal 4 maanden het oude tarief van €25,- per maand.

Tabel 2

Wat nu:
Iedere klant krijgt van ons een email met daarin een formulier om je abonnement te verlengen. Je hebt tot 1 maart 2019 de tijd om je abonnement te verlengen en gebruik te maken van de actie.
Het is ook mogelijk om hiervan geen gebruik te maken en te profiteren van de vrijheid van een abonnement dat maandelijks opzegbaar is.

Indien je niets hebt ontvangen zijn er uiteraard ook formulieren verkrijgbaar aan de balie. Voor overige vragen kun je altijd terecht bij ons aan de balie, per telefoon of per mail.