Statement COVID-19

STATEMENT BUDOFIT COVID-19

Update: 26 maart 2020

Loyaliteit en compensatie
Hoewel de overheid bezig is met een noodmaatregel om getroffen ondernemers te compenseren, is er op dit moment nog grote onduidelijkheid over de omvang van deze steun. Alle contributie nu stop zetten loopt vrijwel zeker uit op een faillissement. We weten dat we veel van u vragen als klant, maar door uw loyaliteit kan onze club blijven bestaan.
We zullen er dan ook alles aan doen om u als klant te compenseren waar mogelijk. Hiervan houden we u op de hoogte. 

 

Budofit @Home
Zoals u weet hebben wij al diverse mogelijkheden geboden om het thuis sporten te ondersteunen. Zo is er een grote variatie aan virtuele lessen beschikbaar voor thuis, ook voor kinderen, en zijn er via de Budofit-app fitnessschema's voor thuis gelanceerd (hiervan zullen er spoedig meer bijkomen). Maar wij willen méér doen voor onze trouwe leden..

 

Budofit sport-o-theek
Om thuis nog beter te kunnen trainen heeft u materialen nodig. Die materialen kunt u vanaf nu bij ons op de club ophalen op afspraak. Ze zijn te lenen zolang de voorraad strekt en tot we de deuren weer kunnen openen. Er is keuze uit de volgende materialen:

 

- Bodyshape dumbellset van 2x 0,5 kg, 1 kg, 1,5 kg en 2 kg (Max 2 sets dumbbells per adres)

- Clubpower halterset. Stang, schijven (2x 5kg, 2x 2,5kg, 2x 1,25 kg) en 2 klemmetjes.

- Tubes (Trainingselastieken met handgreep)

- Puzzelmatjes van 1x1 meter met een dikte van 3 cm voor judo. (Max. 4 per adres)

- TRX

- Steps

- Trap- en stootkussens 

Interesse? Stuur even een mailtje naar info@budofit.nl met daarin duidelijk uw naam en telefoonnummer, met daarbij de materialen die u zou willen lenen uit de sport-o-theek. We nemen dan zo snel mogelijk telefonisch contact op om een afspraak te maken.

 

Onderhoud
Omdat we niet houden van stilzitten is er nu tijd om onderhoudswerkzaamheden te verrichten aan ons pand die al op onze planning stonden. Zo krijgen (bijna) alle kozijnen en deuren een vers laagje verf en worden de wanden en plafonds gesaust. Maar de grootste verandering is het aanbrengen van een gietvloer. Deze zal worden doorgelegd vanaf het entree, langs de bar, de hele gang tot de afstap en een deel van de dojo. Dus als we straks de deuren weer mogen openen ziet de sportschool er weer helemaal als nieuw uit.

Wij hopen van harte dat u in deze tijden van crisis gezond mag blijven en dat we deze nare periode zo snel mogelijk achter ons kunnen laten. 

De Budofit-crew

 

 

Update: 16 maart 2020

De persconferentie van minister Bruins en minister Slob van vanmiddag 17:30 uur heeft er bij ons stevig ingehakt. 
Op last van de overheid moeten onder andere alle sportscholen per direct hun deuren sluiten. Deze maatregel is
van kracht tot 6 april. Dat betekent dat ook wij per direct onze deuren moeten sluiten. 

Wij hopen u van harte vanaf 6 april weer te mogen ontvangen bij ons op de sportschool. 

Houd onze website, de app of social media in de gaten voor eventuele updates.