Powerslim

Bij sportschool Budofit is het sinds begin 2012 mogelijk om middels het PowerSlim programma aan je ideale figuur te werken. 
 

Hoe werkt Power Slim?

Power Slim betekent niet minder eten, maar anders eten.

Je hebt de keuze uit meer dan 120 verschillende producten, variërend van muesli, stracciatella yoghurt, broodjes en repen tot pasta, heerlijke smoothies, desserts en zelfs ijs.

Bij de lunch en de avondmaaltijd voeg je een portie groente of rauwkost toe, en eventueel vlees of vis. De producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan aanspreken om aan de benodigde energie te komen.

Je begint met een starterspakket met daarin 54 producten in verschillende smaken. Je kunt zo kennis maken met de producten en uittesten welke producten jij het lekkerst vindt. In het starterspakket zit ook een brochure met uitleg en een handig voorbeeld weekmenu met recepten. Na het starterspakket kun je zelf wekelijks je menu samenstellen met de producten die jij lekker vindt. Power Slim heeft ook een boek met daarin 14 voorbeeldmenu's en meer dan 80 lekkere recepten, welke verkrijgbaar is aan de balie.

In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij Power Slim juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Verbaasd? Probeer het maar en je zult zien dat het werkt! Duizenden mensen in Nederland en tientallen in Baarn gingen je al voor!

Interesse? Bel/Mail voor een afspraak.