Florien v.d. Heuvel

Florien van den Heuvel is uitgeroepen tot judoka van het jaar 2016!

Al sinds 1990 wordt er bij Budofit jaarlijks een judoka verkozen tot judoka van het jaar. Van oudsher werd deze bij het examen bekend gemaakt in december, maar sinds 2008 de examens zijn opgeschoven naar de laatste week van januari, wordt de judoka van het jaar in die week benoemd. De trofee is al sinds 1990 in omloop en alle judoka's die hem ooit hebben gewonnen zijn vereeuwigd in de, enigszins versleten, wisselbeker. 

De reden dat Florien hem heeft gewonnen is voor de mensen die betrokken zijn bij het judo wel duidelijk. Florien heeft al 3 jaar op rij een fantastische staat van dienst als wedstrijdjudoka. En juist in 2016, waarin zij als eerstejaars een moeilijk jaar tegemoet ging, wist Florien knap op de been te blijven. Waar veel judoka's moeite hebben om aansluiting te vinden bij de rest, kreeg zij het voor elkaar om in 2016 drie toernooien op haar naam te schrijven.
Naast haar status als wedstrijdjudoka, geeft ze tijdens iedere training 100% waardoor het voor ons als jury klip en klaar was wie de beker dit jaar in ontvangst mocht nemen. 

Florien, van harte gefeliciteerd!